WAWBURGER EINDHOVEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij WawBurger Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 10:46 Het eten was zo lekker!!! De classic WAW is gewoon een 10. Jammer dat het zo lang moet duren met bezorgen.
16 sep 2022 om 20:27 Wauw! Erg vers en mals! Enig kritiek is dat ik spicy double burger heb besteld maar ik kreeg double burger. Maar omdat het zo heerlijk was het geen gemis. BedanktA
13 sep 2022 om 23:11 Spicy burgers are fantastic! Fries could be better.
5 sep 2022 om 16:13 Bezorgtijd meer dan twee uur! In de app staat anderhalf uur lang 'Je bestelling wordt nu bereid'. Tijd loopt af en springt dan telkens weer 10-15 minuten omhoog. Uiteindelijk ook nog niet de juiste bestelling ontvangen. Erg slecht dit.
2 sep 2022 om 14:58 Frietjes waren koud.. de burgers vielen me tegen. Ik had er meer van verwacht. Ps bellen heeft geen zin. Niemand neemt op
1 sep 2022 om 12:27 Eten was lauw en de bezorging was 45 min te laat.
24 aug 2022 om 20:51 Lekkere verse kip op de burgers. Spicy chicken is heerlijk. Ik hou niet van mosterd maar omdat de saus gemixt word proef je dat bijna niet top combi
18 aug 2022 om 19:55 Damn tasty burgers, the was saus was perfect.
18 aug 2022 om 19:53 Heerlijke burgers!!
12 aug 2022 om 22:39 bezorgen is een drama hier Maar het eten is wel lekker