WAWBURGER EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij WawBurger Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 18:52 Eten was koud terwijl ik maar op 3 minuten afstand woon en de chickentenders waren hard en weinig kip. Een grote teleurstelling. Blijkbaar was dit nodig om te realiseren dat ik hier niks meer moet bestellen want dit is niet de eerste keer geweest.
23 jan 2023 om 18:21 The burger was delicious and tasted fresh and delicious. The kids liked it very much, but it was a bit cold. But we also have to look that the young man came on a bike in all this cold weather. I thank him for that. I know he did his best to arrive
19 jan 2023 om 21:09 Eten was niet goed ingepakt denk ik. Burger viel helemaal uit elkaar. Verder stonk het naar sate. Terwijl ze geen sate verkopen. Beetje raar.
18 jan 2023 om 20:35 Eten was te te koud
10 jan 2023 om 20:21 Heetlijke burgers . Vriendelijke bezorger . Op de minuut af optijd
7 jan 2023 om 8:54 Eten was lekker maar helaas miste er 1 burger.
27 dec 2022 om 9:13 The delivery was slow but because of the holiday season it was one of the only places open so can't blame them, but burgers were hot and incredible, one of the best cooked patties I've seen in Eindhoven burger deliveries.
26 dec 2022 om 19:09 It is a pity that the food was ready after making the order by 10minutes & then just laid down for the delivery man for 1hour, after 1hour I paid 2euros tips in the app then rigth away the delivery man picked up the order, so no tips No delivery too
26 dec 2022 om 17:28 ondanks dat het eten koud was en het lang duurde voor het hier was, was t wel lekker
25 dec 2022 om 15:25 Fijne Kerstdagen en tot een volgende keer Heel mooi op tijd
16 dec 2022 om 12:51 De hotwings was miezerig.en koud dus geen verse hotwings was me.laatste meer in eindhoven
2 dec 2022 om 0:28 Kwaliteit van de burgers is erg hoog. Bezorging door Thuisbezorgd was ook heel snel. 10/10